Har en klok mann sagt!

For de som kjenner meg fra langt tilbake, vet at jeg er glad i å skrive. For de som kjenner meg fra de siste år, har sikkert hørt min frustrasjon over hvor merkelig jeg synes “blogg-verden” er.. Og jeg leser heller ingen blogger i min hverdag.
Paradoksalt nok har jeg da også opprettet min egen lille blogg, for å kunne fortelle litt om liv og virke rundt min hverdag på Ridesenteret i Rauland. Det skjer mye spennende hos oss, mennesker vi møter som lærer noe av oss, og vi lærer noe om oss av dem. Hestene er brobyggerne i vår kommunikasjon.

Min lille hverdags blogg kommer nok til og handle om oss og hestene. Kanskje en og annen rideteknisk greie også får sin omtale her. Vi er utrolig takknemlige for det arbeidet vi har, selv om banken og våre økonomiske rådgivere ikke alltid er like begeistret.. Arbeidet med mennesker og hester gir mye, oppturer såvel som nedturer.
Siterer vår etterhvert velkjente banner i ridehuset:

Hesten fungerer som et speil for rytterens innvirkning, fysisk så vel som psykisk.
Det er en lang modningsprosess for en rytter å forstå og respektere,
forsterke og motivere hesten naturlige egenskaper.

Sigrid Rui

Ridesenteret i Rauland

Vil du lære og se deg selv i speilet?

%d bloggere liker dette: