Ønsker du og familien et
pusterom i sommer? 

 

Det er vanskelige tider om dagen, og sommerferien kan være vanskelig og planlegge. På Ridesenteret i Rauland forstår vi dette, og ønsker og tilby en sommerferie med valgalternativer.

Rauland i øvre del av Telemark, tett på Hardangervidda er det storslått og flott natur. Der ligger Ridesenteret i Rauland, et veletablert ridesenter med 5 flotte hytter og rikelig med plass og riktig gode fasiliteter. Her tilbyr vi ridekurs og rideopplevelser for deg og dine barn. Vi arbeider med klassisk rideundervisning, der fokuset er på bra hestevelferd og voksne erfarne instruktører som gir god undervisning for alle nivå. Vi har ridehester med gode læremesterkvaliteter, og har like mange voksne kunder, som barn og ungdom. 

Jeg og min datter drar til Ridesenteret i Rauland når vi vil ha skikkelig mor og datter kvalitetstid. Der har vi gleden av å ri på ridetime sammen, selv om hun er 8 og jeg er 40.

Undervisningen skreddersys oss til ulike nivå, så vi begge får et godt utbytte. Kombinasjonen av flotte lykkelige hester, godt miljø og idylliske omgivelser gjør at dette er vårt fristed

Lina Camilla Tellefsen, Porsgrunn

I disse vanskelige tider håper vi og kunne skreddersy en god ferie for hele familien. Vi kan tilby rideundervisning for de i familien som har interesse for det, mens resten av familien vil kanskje foretrekke andre tilbud Rauland som destinasjon kan gi. Flotte turer i fjell, fiske, et rikt kulturliv eller rett og slett bare et pusterom i deilig fjelluft, uten mange mennesker rundt seg.

Siden situasjonen i dagens verdensbilde er vanskelig, vil vi gjerne skreddersy våre sommertilbud til våre kunder. Vi har i år fokus på at gruppene våre skal være mindre i antall, vi skal følge alle retningslinjer som blir forespeilet oss underveis, og den forbindelse må vi tilpasse tilbudene ettersom behovene kommer. I år tilbyr vi også helt åpne bestillinger, der oppholdet kan flyttes eller avbestilles helt fram til 2 dager før kursstart. Vi håper at dere vil ta kontakt og høre mer om muligheter for en ferie med gode opplevelser hos oss!

Ta kontakt med Sigrid Rui, telefon 906 45 699 eller e-post sigrid@ridesenteretirauland.no 

Rauland har fantastisk natur til fotturer med hunden, padling på flotte fjellvann eller fiske. Ridesenteret i Rauland har gode overnattingsmuligheter der jeg som ikke rir bor godt og rimelig, mens kona kan kose seg på ridetime. God ferieløsning for oss begge!

Audun B. Bråthen, Asker