Hytteutleie

på Ridesenteret i Rauland

Hyttene ved Ridesenteret er eid av Paulsen familien, og har i alle år vært administrert av drivere på ridesenteret. Fra 1. august 2022, blir det endringer. Paulsen familien tar tilbake administrasjon og utleie av sine hytter, og Novasol blir bookingsted. Etter avtale med Paulsen familien, kan Ridesenteret også være behjelpelig med booking av hyttene i forbindelse med weekendkurs og rideleir. Dere bruker da påmeldingsskjemaet for booking av kurs, og velger ønsket hytte. Vi sjekker da om hytten/e er ledig etter ønsket dato, og kan formidle de for den pris oppgitt i vår prisliste. Oppgjør for kurs og ridning kommer da på separate fakturaer. For andre spørsmål om hytteleie, kan rettes til Siw Paulsen, 45008265. Endring/avbestilling på leie av hytte, har egne vilkår. Avtales med Siw Paulsen, siw.paulsen@vikenfiber.no. Ridesenteret i Rauland tar ikke ansvar for denne dialogen. Vi kun videreformidler ønske om leie av hytte, og leieforholdet blir da mellom kunde og Siw Paulsen som utleier. 

Tømmerlåven

To etasjers hytte på ca 185 m2 med maksimalt plass til 17 personer, fordelt på fire soverom. Soverommene inneholder 2 familiekøyer med dobbeltseng nede (beregnes kun til 1 person), og enkel køye over. Hytta inneholder stort oppholdsrom med peis, langbord og sofagruppe. Velutstyrt kjøkken med 2 kjøleskap, fryser, komfyr, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Stort bad med 2 toaletter og 2 dusjer. Relativt god standard. Dyner og puter er på hyttene, sengetøy må medbringes.

Priser

I forbindelse med organisert ridekurs:
Fredag til søndag – 9800,- inkludert obligatorisk utvask

Utenom organisert ridekurs:
Sjekk novasol.no

Planløsning tømmerlåven: (Trykk for zoom)

Stallen

Stallen er en 2 etasjers hytte med 2 separate boenheter, begge boenheter har dusj og toalett. 1. Etasjen inneholder 2 senger, sofagruppe og enkelt hybelkjøkken med 2 stekeplater og kjøleskap.

2. etasjen inneholder sofagruppe, spisestue, kjøkken med kjøleskap, stekeovn og plater. Det er kroneseng for 2 personer i stua, og hems med ytterligere 2 smale dobbeltsenger. Puter og dyner til alle senger, men sengetøy må medbringes. Boenhetene kan leies sammen, eller separat. Det kan være lytt i mellom etasjene.

Priser

I forbindelse med organisert ridekurs:
2. Etasje Fredag til søndag – 2950,- inkl. obligatorisk utvask
1. Etasje Fredag til søndag – 1950,- inkl. obligatorisk utvask

Utenom organisert ridekurs (weekendkurs og rideleir):
1. etasje Stallen: sjekk novasol.no 
2. etasje Stallen: sjekk novasol.no

Planløsning stallen: (Trykk for zoom)

Raulandshyttene

To identiske stavhytter på ca 30 m2 med køyesenger til 6 personer og hems med plass til 1 til 2 personer (2 barn eller 1 voksen). Hyttene er utstyrt med hybelkjøkken (kjøleskap, 2 kokeplater, ikke stekeovn) og langbord med plass til 8 personer. Alt i åpen romløsning, da hyttene er bygd på modell av gammel jakthytte. Gang med toalett, ikke dusj. Her benytter man dusjanlegget på ridesenteret, ca 30 m fra. Trivelige hytter for de som ønsker et rimeligere opphold. Dyner og puter er på hyttene, sengetøy må medbringes.

Priser

I forbindelse med organisert ridekurs:
Fredag til søndag – 2400,- inkl. obligatorisk utvask

Utenom organisert ridekurs (weekendkurs og rideleir):
Ta kontakt med siw.paulsen@vikenfiber.no eller tlf 45008265

Planløsning Raulandshyttene: (Trykk for zoom)