Weekendkurs

Weekendkurs er for alle aldre og nivåer og arrangeres høst, vinter og vår hver eneste helg!
På sommeren mellom uke 25-32 holder vi rideleir, og weekendkursene har en pause. Sjekk påmeldingsskjemaet for hvilke helger som ledige for weekendkurs.

Ved weekendkurs er det muligheter for å ta med familien eller venner på hyttetur og kombinere oppholdet med ridning, hyttekos, sosialt samvær og andre aktiviteter i Rauland.

Vi er et populært reisemål for alle aldersgrupper og nivåer grunnet vårt gode og skolerte hestemateriell, god undervisning der vi tar oss den tiden vi trenger kombinert med teoriundervisning. Weekendkurs anbefales for alle grupper fra familier, vennegjenger, idrettslag og rideklubber.

Kurset inneholder 5 leksjoner, 4 rideleksjoner hver på 90 min derav 30 min børsting og påsaling og 60 min ridning, og 1 ren teorileksjon. Kurset tilpasses de som melder seg. Alle nivåer fra nybegynner til erfarne ryttere er velkomne!

Ridesenteret i Rauland har som mål å skape kurs og leksjoner som er mest mulig tilpasset hver elev og der sikkerhet av ryttere og hester står i tråd med god undervisning og horsemanship.

Vi har også egne weekendkurs med gjesteinstruktører. Sjekk vår Facebook side for oppdatering om dette.

Maks antall kursdeltagere er 24 personer. Ved mange deltagere, eller flere ulike nivå, kjøres det 2 instruktører og 2 parallelle leksjoner til samme tider som nevnt nedenfor.

Grupper over 10 personer får 10 % rabatt ved bestilling.

Ved store grupper er det også mulig og bestille hele anlegget, for og sikre seg alle plasser og billigst mulig pris for hver enkelt.

Tidsplan for weekendkursene:

Fredag
18.00 Fremmøte og inndeling i grupper, utdeling av hester
Ridning gruppe 1 og 2
19.30 Ridning gruppe 3 og 4
Lørdag
09.00 Ridning gruppe 1 og 2
10.30 Ridning gruppe 3 og 4
12.45 Felles teoriundervisning
14.00 Ridning gruppe 1 og 2
15.30 Ridning gruppe 3 og 4
Søndag
09.00 Ridning gruppe 1 og 2
10.30 Ridning gruppe 3 og 4
* Med forbehold om endringer