Ansatte ved RIR

Sigrid Rui

Daglig leder og hovedinstruktør

Sigrid Rui, 77-årgang og opprinnelig fra Rauland i Telemark. Autorisert Trener II av NRYF. Har bl.a. 6 NM gull, gull, sølv og bronse fra Nordiske mesterskap og gode resultater fra Atlanta -96, Athen -04 og Beijing -08, samt flere VM, EM og andre internasjonale stevner, I tillegg kommer flere gode plasseringer fra D-, L- og E- stevner for funksjonsfriske. Les mer om Sigrid her

Ida Camilla Aase Jacobsen

Instruktør og stallmedarbeider

Ida Camilla kommer fra Kristiansand, og startet hos oss februar 2019. Hun har ridd for Malvin Paulsen hele sin oppvekst, og har feltritt som sin hovedgren. Med slik bakgrunn passer hun supert inn her på Rauland!
Ida Camilla skal ha et arbeidsår her hos oss imellom studier, og vil gjerne videre på politihøyskolen

Viktor Baginski

Stall- og alt mulig mann

Kommer opprinnelig fra Polen, og startet opp hos oss mai 2015. Han er vår stall- og alt mulig mann! Han har tidligere arbeidet med hester i Polen og Absolute Horses i Danmark.

Solveig Synnes Ask

Gjesteinstruktør

Solveig Synnes Ask er fra Bergen og tok fagbrev i hestefaget hos oss i 2015. Hun er i tillegg NRYF trener 1. Solveig studerer nå pedagogikk, men er stadig hos oss og hjelper til på større weekendkurs, ferier og rideleirer. Hun er et fast innslag i stallen, og er svært verdsatt av mange av våre faste kunder!

Lars Konzior

Gjesteinstruktør

Lars er vår faste gjesteinstruktør, og underviser i sprang og dressur ca hver 6. weekend. Han er utdannet Berider i Tyskland, og har tidligere vært bosatt i Bergen en lengre periode. Lars sine weekender passer best for de med noe rideerafring. Se Ridesenterets facebook event sider for datoer når Lars er hos oss.

Bernhard

Stallhund

Er født i 2011 og har tilbrakt det meste av sitt liv på Ridesenteret. Han er en ekte stallhund, som sørger for at hestene og gjestene våre har det bra! Bernhard er også veldig veldressert i tigging og snoking, og sjarmerer de fleste når det er muligheter for noe godt. Han er også veldig god følgesvenn på ski, noe flere av våre ansatte har glede av!

Våre gode hjelpere

Åse Linea

Er en skikkelig hestejente, som bruker 100% av sin fritid på Ridesenteret. Hun er en fantastisk ressurs som rydder, steller med hestene og tar på seg alle de oppgaver en hestejente må håndtere. Vi er veldig glade for at Åse Linnea bruker så mye av sin fritid hos oss!

Silje Vågen

Silje er en av våre oppstallører som tidligere har arbeidet på ridesenteret. Silje har trinn I ridelærer utdanning fra Starum, og hjelper til når det trengs!

Ronja Bjørnvold

Har tidligere jobbet ved Ridesenteret i alle ferier under sin studietid. I dag er hun webansvarlig og datadoktor. Hun kommer også stadig vekk ut fra the matrix og besøker oss for å holde vedlike ridekunnskapen, ski- og fjelltur entusiasmen.

Anne Midtgarden

Er fra Rauland og har vært Daylights oppasser og hjertevenn. Hun har tidligere vært ansatt hos oss i ferier og helger. Nå studerer hun i Oslo, men er stadig hjemme og ser til at Daylight har det fint og hjelper til der det trengs.