Ansatte ved RIR

Sigrid Rui

Daglig leder og hovedinstruktør

Sigrid Rui, 77-årgang og opprinnelig fra Rauland i Telemark. Autorisert Trener II av NRYF. Har bl.a. 6 NM gull, gull, sølv og bronse fra Nordiske mesterskap og gode resultater fra Atlanta -96, Athen -04 og Beijing -08, samt flere VM, EM og andre internasjonale stevner, I tillegg kommer flere gode plasseringer fra D-, L- og E- stevner for funksjonsfriske. Les mer om Sigrid her

Anna Lakowitsch

Instruktør og stallmedarbeider

Anna kommer fra Lustenau i Østrike, og har sin hoved bakgrunn innen musikk. Hun har tatt en Mastergrad i musikkvitenskap i Wien, og ved den anledning i 2018/19 vært noen måneder på USN-Institutt for tradisjonskunst og folkemusikk i Rauland, og ble den anledning heldigvis kjent med oss!
Etter ferdig mastergrad har hun valgt å jobbe med hester en periode, noe vi er svært takknemlige for. Hun har en hesteinteressert familie, og har arbeidet som frivillig ved flere store stevner i Aachen, og kjenner den europeiske hestesporten bedre enn de fleste. Hun er også genuint interessert i stallarbeid, utvikling av rideferdigheter og hestenes ved og vel. Som en liten fun fact har hun også bachelor i skandinavistikk (skandinavisk kultur, språk og litteratur), og snakker flytende norsk.

Sinthya Tharmalingam

Lærling i Hestefaget 

Tekst kommer

Frøya Gabrelli Johansen
Lærling i Hestefaget

Tekst kommer

Solveig Synnes Ask

Gjesteinstruktør

Solveig Synnes Ask er fra Bergen og tok fagbrev i hestefaget hos oss i 2015. Hun er i tillegg NRYF trener 1. Solveig studerer nå pedagogikk, men er stadig hos oss og hjelper til på større weekendkurs, ferier og rideleirer. Hun er et fast innslag i stallen, og er svært verdsatt av mange av våre faste kunder!

Lars Konzior

Gjesteinstruktør

Lars er vår faste gjesteinstruktør, og underviser i sprang og dressur ca hver 6. weekend. Han er utdannet Berider i Tyskland, og har flyttet til Bergen. Lars sine weekender passer best for de med noe ride-erfaring. Se Ridesenterets facebook event sider for datoer når Lars er hos oss.

Bernhard

Stallhund

Er født i 2011 og har tilbrakt det meste av sitt liv på Ridesenteret. Han er en ekte stallhund, som sørger for at hestene og gjestene våre har det bra! Bernhard er også veldig veldressert i tigging og snoking, og sjarmerer de fleste når det er muligheter for noe godt. Han er også veldig god følgesvenn på ski, noe flere av våre ansatte har glede av!

Våre gode hjelpere

Åse Linea

Er en skikkelig hestejente, som bruker 100% av sin fritid på Ridesenteret. Hun er en fantastisk ressurs som rydder, steller med hestene og tar på seg alle de oppgaver en hestejente må håndtere. Vi er veldig glade for at Åse Linnea bruker så mye av sin fritid hos oss!

Silje Vågen

Silje er en av våre oppstallører som tidligere har arbeidet på ridesenteret. Silje har trinn I ridelærer utdanning fra Starum, og hjelper til når det trengs!

Ronja Bjørnvold

Har tidligere jobbet ved Ridesenteret i alle ferier under sin studietid. I dag er hun webansvarlig og datadoktor. Hun kommer også stadig vekk ut fra the matrix og besøker oss for å holde vedlike ridekunnskapen, ski- og fjelltur entusiasmen.

Anne Midtgarden

Er fra Rauland og har vært Daylights oppasser og hjertevenn. Hun har tidligere vært ansatt hos oss i ferier og helger. Nå studerer hun i Oslo, men er stadig hjemme og ser til at Daylight har det fint og hjelper til der det trengs.