Om oss

Ridesenteret i kanten av hardangervidda

 

Den nye siden vår er under opparbeiding og mangler noe informasjon foreløpig. Gi beskjed om du lurer på noe!

Ridesenteret i Rauland er et av Norges fremste ridesenter, og vi har gode tilbud til barn og voksne, familier og grupper. Vi har ca. 25 hester, derav ca 20 av disse går i rideskolen og nyttes i kurssammenheng. Stallen er sammenbygget med en stor ridehall på 20×60 m med tribune, hyggelig rytterstue med god innsikt til ridehallen og eget undervisningsrom til teorileksjoner med multimedia funksjoner.

Utendørs har vi tilgang til 20×40 m utebane, feltrittbane og fantastisk fjellnatur. Innkvartering kan ordnes på stedet. Senteret har badstue og utendørs vedfyrt gamme, og innendørs klatrevegg.

Rauland ligger øverst i Telemark med utsikt over sjøen Totak, ca. 800 m.o.h, og de vakre Raulandsfjella. Her finner du urørt fjellnatur og gammel norsk tradisjon i byggeskikk, språk og kultur. Videre finnes matsteder, hoteller og pub.

Foruten ridning, er her tilgang til ulike turområder med preparerte lysløyper og alpinanlegg om vinteren, merkede stier og utmerkede forhold for soppsanking og bærplukking om høsten.

Hvor holder vi til?

Ridesenteret i Rauland

De beste barndomsminnene og rideopplevelsene kommer fra Rauland

Elise Karlsen Bye

Vi gleder oss til å se deg!