Privathestene

På Ridesenteret i Rauland

Vi har valgt å satse på allsidige sportshester av ulik størrelse, fra mellomstore ponnier til store ridehester. Mange av kundene våre er voksne, dyktige ryttere, og vi har derfor satset på en kvalitet som skal tilfredsstille disse. Ponniene er dessuten like godt skolert som de store hestene.

Blant både de store og de små har vi rolig typer, og de med mer energi i. Felles for alle er at de er snille og greie å håndtere. Det er vi som driver rideskole avhengige av at de er.

Hesteflokken vår er variert. Noen av hestene er unge ”jypplinger”, flertallet er voksne læremestere. De kan brukes til mye, og av mange. Og vi tørr å vedde på at vi har minst en hest som passer for akkurat deg.

Solos Lampas

f. 2000
Dansk Varmblods (DWB)

Solos Lampas er en MB hest med gode resultater fra en tidligere FH karriere og kretsmester i MB under senior rytter i Oslo og Akershus fra 2015. Vi håper at han kan ta med Sigrid ut på noen stevner i år, og kvalifisere seg til NM 🙂

 

Askepott

f. 2010
Norsk Varmblods 

Er en ung dame født i 2010, eid av Sigrids søster Anne Rui. I perioder er hun stasjonert på Sørlandet. Askepott er en Norsk varmblods ridehest, etter Casir Ask; under Ismaki (bedre kjent som Frua). Frua gikk i rideskolen på Rauland fra 2010 – 2012, og var en av våre mest avholdte hester. Hennes datter, Askepott, følger i sin mors fotspor. Hun er pen, følsom og en riktig god ridehest som gir veldig mye ridefølelse.

 

Se video av Askepott her!

Regina

f. 2001
Tysk Ridehest

Tysk ridehest, med svært gode sprang aner. Hun er bedre kjent på stallen som «dragen», da hun er en bestemt dame med meninger! Regina er eid av Kristine Kaldråstøyl.